• <legend id="fb44b"></legend>

    <li id="fb44b"><acronym id="fb44b"></acronym></li>
  • <tbody id="fb44b"></tbody>

    <li id="fb44b"><acronym id="fb44b"></acronym></li>

    1. 您的位置 首頁 問答

      歷年廣東高考英語聽力

      歷年廣東高考英語聽力真題有哪些內容?下面是學習啦小編給大家整理的歷年廣東高考英語聽力,供大家參閱!歷年廣東高考英語聽力:2009年高考試題2009年普通高等學校招生全國統一考試(廣東卷)第一部分聽力(共兩節,滿

      歷年廣東高考英語聽力真題有哪些內容?下面是學習啦小編給大家整理的歷年廣東高考英語聽力,供大家參閱!
      歷年廣東高考英語聽力:2009年高考試題
      2009年普通高等學校招生全國統一考試(廣東卷)
      第一部分  聽力(共兩節,滿分35分)
      第一節 聽力理解(5段共15小題;每小題2分,滿分30分)
      每段播放兩遍。各段后有幾個小題,各段播放前每小題有5秒鐘的閱題時間。請根據各段播放內容及其相關小題,在5秒鐘內從題中所給的A、B、C項中,選出最佳選項。
      聽第一段對話,回答第1~3題。
      1. Why doesn’t the man choose Japanese food?
      A.He doesn’t like Japanese food.
      B.He ate Japanese food last night.
      C.He thinks Japanese food is expensive.
      2. What does the man really want to eat?
      A.Buffet.   B.Fast food.   C.Chinese food.
      3. Where will the man probably eat?
      A.In a steak house.
      B.In the shopping center.
      C.Outside the shopping center.
      聽第二段對話,回答第4~6題。
      4. Why is the man proud of his daughter?
      A.Because she’s going to college.
      B.Because she’s going to leave home.
      C.Because she’ll save money on food.
      5. What does the man remind his daughter to do?
      A.Take some food.
      B.Register for food.
      C.Eat instant noodles.
      6. What is the man surprised to hear?
      A.His daughter decides to change her major.
      B.His daughter has a discussion with her Mom.
      C.Business administration is a great major.
      聽第三段獨白,回答第7~9題。
      7. Who is the speaker?
      A.A college student in China.
      B.A Chinese student in the US.
      C.An American student in the US.
      8. How do Chinese students learn in class?
      A.They study textbooks.
      B.They listen and take notes.
      C.They review before exams.
      9. What does the American professor want to know?
      A.The class’s opinion.
      B.The student’s research.
      C.The student’s opinion.
      聽第四段對話,回答第10~12題。
      10. Where did the woman buy her new computer?
      A.From a store.
      B.From the Internet.
      C.In a shopping center.
      11. What makes it cheaper to buy online?
      A.The seller has to rent a store.
      B.The seller must pay its staff.
      C.The seller can save money.
      12. Why do many people still buy things in the store?
      A.They think it’s easy.
      B.They think it’s cheap.
      C.They think it’s safe.
      聽第五段獨白,回答第13~15題。
      13. How does the wide use of plastic help in daily life?
      A.It makes life convenient.
      B.It makes life wonderful.
      C.It makes life enjoyable.
      14. What does the speaker think of things made of plastic?
      A.They are cheaper.
      B.They don’t last long.
      C.They appear attractive.
      15. How do stores promote using reusable bags?
      A.By selling plastic bags.
      B.By banning plastic bags.
      C.By charging for plastic bags.
      1.B 2.A 3.C 4.A 5.B 6.A 7.B 8.B 9.C 10.B 11.C 12.C 13.A 14.B 15.C
      16. March 28/ March 28th/ Mar.28
      17. cartoon characters 18. 17 dollars/$17
      19. Street fair 20. riverside/river side
      歷年廣東高考英語聽力:2009年高考試題2
      2009年普通高等學校招生全國統一考試(重慶卷)
      第一部分 聽力(共三節,滿分30分)
      第一節 (共5小題;每小題1.5分,滿分7.5分)
      請聽下面5段對話。每段對話后有一個小題,從題中所給的A、B、C三個選項中選出最佳選項,并標在試題卷的相應位置。聽完每段對話后,你都有10秒鐘的時間來回答有關小題和閱讀下一小題。每段對話僅讀一遍。
      1. Where is the woman from?
      A.Japan.    B.England.    C.Australia.
      2. How many children does the woman have?
      A.Two. B.Three. C.Five.
      3. What does the woman suggest?
      A.Going to town.
      B.Seeing a movie.
      C.Having a meal.
      4. What is the woman going to do?
      A.Stay for tea.
      B.Buy some fruits.
      C.Go back home.
      5. What is the conversation mainly about?
      A.The woman’s study.
      B.The woman’s friend.
      C.The woman’s trouble.
      第二節 (共12小題;每小題1.5分,滿分18分)
      請聽下面4段對話或獨白。每段對話或獨白后有幾個小題,從題中所給的A、B、C三個選項中選出最佳選項,并標在試題卷的相應位置。聽每段對話或獨白前,你將有時間閱讀各小題,每小題5秒鐘;聽完后,各小題將給出5秒鐘的作答時間。每段對話或獨白讀兩遍。
      請聽第6段材料,回答第6至8題。
      6. In which season does the conversation take place?
      A.The spring.  B.The summer.  C.The autumn.
      7.What is the man going to do next?
      A.Go for a walk.  B.Take pictures.  C.Eat food.
      8. What is the relationship between the two speakers?
      A.Couple.  B.Friends.  C.Classmates.
      請聽第7段材料,回答第9至11題。
      9. What is the purpose of this talk?
      A.To talk about the exam.
      B.To introduce a professor.
      C.To explain the arrangement.
      10. When is the talk probably given?
      A.At the beginning of the term.
      B.In the middle of the term.
      C.By the end of the term.
      11. What will Professor Brown do next Thursday?
      A.Organize the exam.
      B.Attend a meeting.
      C.Answer questions.
      請聽第8段材料,回答第12至14題。
      12. Where is the man going?
      A.To a police station.
      B.To a repair shop.
      C.To a book store.
      13. What is most probably a “town guide ”in the conversation?
      A.A book.  B.A person.  C.A shop.
      14. What is the conversation mainly about?
      A.Buying some books.
      B.Repairing a watch.
      C.Finding a place.
      請聽第9段材料,回答第15至17題。
      15. Why does the woman come to the man?
      A.To greet him.
      B.To ask for information.
      C.To talk about the neighbors.
      16. Where are the two speakers?
      A.In Atlanta.
      B.In Chicago.
      C.In New York.
      17. What is the woman going to do this Saturday?
      A.Drink tea.
      B.Attend a party.
      C.Meet old friends.
      第三節 (共3小題;每小題1.5分,滿分4.5分)
      請聽下面一段獨白,用所聽到的獨白中的詞或數填空,每空限填一個詞或一個數。在聽本段獨白前,你將有時間閱讀各小題,每小題5秒鐘;聽完后,各小題將給出5秒鐘的作答時間。本段獨白讀兩遍。
      請聽第10段材料,回答第18至20題。
      Student Clubs
      Name Number of Members Day of Meeting
      __18__ Club 90 Thursday
      Music Club __19__ Saturday
      Bicycle Club 50 ____20_____
      1.C 2.B 3.C 4.B 5.A 6.A 7.C 8.A 9.C 10.B 11.C 12.B 13.A 14.C 15.A 16.B 17.B
      18.Reading/reading 19.85/eighty-five  20.Wednesday
      上一頁12下一頁